Bencinska kosilnica 46 VDA – Gardena

Kosilnica je nepogrešljiv pripomoček, če želite imeti lepo in urejeno travo. Gardenina bencinska kosilnica 46 VD je izredno zmogljiva in priročna. Ima optimiran sistem košnje in pobiranja za popoln izgled trave. Funkcija 3 v 1: mulčenje, izmet ali pobiranje. Mulčer enota se lahko namesti oz. sname brez orodja. Njen mehanizem za nastavitev višine košnje je podprt z vzmetjo. Enostavna in hitra nastavitev. Stabilna košara vam ne povzroča nikakršnih težav, saj se enostavno sname in namesti med ročajem. Ergonomsko oblikovan ročaj z mehko oblogo pa vam ponuja udoben prijem in manj naporno delo. Kosilnica ima tudi po višini nastavljiv ročaj za individualno prilagoditev. Ročaj se da tudi zložiti, kar zagotavlja enostaven transport in shranjevanje. Poseben profil koles omogoča stabilno vožnjo in dober oprijem tudi na neravnih površinah. Uležajena kolesa pa miren tek in daljšo življenjsko dobo stroja.

Šifra izdelka:
4047G
 
Predvidena dobava:
2-5 dni
 
Spletna cena:
611,70 €
 
  

Količina:
 
 
 
Dodatni opis:

-        MotorBriggs & Stratton ReadyStart: hiter in enostaven zagon brez vklapljanja čoka, črpanja goriva itd. S tem odpade tudi nevarnost zadušitve motorja s preveč dovedenega goriva. Prihranek energije ob zagonu z nižjimi obrati motorja. Krajši in lažji poteg vrvice za zagon. Garantirano za 30% lažji zagon motorja.

-        Variabilen pogon na zadnja kolesa, dober oprijem za lažje neutrujajoče delo na večjih in neravnih površinah.

-        Posebej velika zadnja kolesa izboljšajo fleksi-bilnost in okretnost, s tem se poveča udobje pri delu. Idealno z variabilnim pogonom na zadnja kolesa.

-        Močnejši motor za boljšo košnjo in pobiranje.

-        Močnejši motor za boljšo košnjo in pobiranje.

-        Ohišje: jeklena površina.

-        Širina košnje: 46 cm.

-        Višina košnje: 25 – 95 mm.

-        Nastavitev višine košnje: centralna, 6 stopenj.

-        Zbirna košara: 53 l.

-        Teža: 43.3 kg.

-        Volumen rezervoarja goriva 1,5 l.

-        Velikost koles (s / z): 190 / 180.

-        Za površine do približno 800 – 1000 m2.

Košarica
Ojoj, košarica je prazna
Zagotavljamo
100 % zadovoljstvo

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem primeru nam v 30 dneh od nakupa vrnite izdelek in povrnili vam bomo kupnino.

Podpiramo
Zveza Prijateljev Mladine Slovenija