Set za testiranje vode Planet Pool ph/Cl

Tester set Planet Pool ph/Cl je namenjen testiranju klora in pH vrednosti v bazenski vodi. Set vsebuje merilno posodico za vzorčno vodo ter 20 reagentnih tabletk za pH (phenol red) in 20 za klor (DPD1).

Šifra izdelka:
5503S
 
Predvidena dobava:
1 dan
 
Spletna cena:
12,95 €
 
  

Količina:
 
 
 
Dodatni opis:

Navodila za uporabo

Odstranimo pokrov in pooltester speremo z vodo. Epruveto napolnimo z bazensko vodo do označenega zgornjega roba. Vodo iz bazena zajamemo cca 50 cm od roba bazena in cca 15 cm pod

gladino vode. V epruveto za merjenje klora dodamo tableto. V epruveto za merjenje pH vrednosti dodamo tableto phenol red.


Pozor: Tabletk se ne dotikajte s prsti, saj stik z kožo vpliva na rezultate merjenja! Zapremo s pokrovom in rahlo mešamo, da se tabletki popolnoma raztopita. Obarvanost vode primerjamo z barvno skalo in določimo vrednost prostega klora in pH vrednost.


Po uporabi tester temeljito speremo z vodo. Reagentnih tabletk in testerja ne puščajte na soncu!

Idealna vrednost klora 0,6 – 1,0 mg/lit

Idealna pH vrednost 7,0 – 7,4


Reagentne tabletke se naj uporabljajo izključno za analizo vode. Niso za nikakršno drugo uporabo. Shranite izven dosega otrok!

Košarica
Ojoj, košarica je prazna
Zagotavljamo
100 % zadovoljstvo

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem primeru nam v 30 dneh od nakupa vrnite izdelek in povrnili vam bomo kupnino.

Podpiramo
Zveza Prijateljev Mladine Slovenija