ReFuel MuleBar ploščica - pakiranje 24 ploščic

ReFeul MuleBar energijska ploščica vsebuje dobro mero ogljikovih hidratov in zdravih maščob, kar jo uvršča v skupino polnovrednih obrokov, primernih za regeneracijo po vadbi ali kot zdrav nadomestek obroka. Ploščica vsebuje tudi delež sirotkinih beljakovin, ki zaradi bogate vsebnosti aminokislin in visoke biološke vrednosti predstavljajo kvalitetna hranila za hitrejšo obnovo mišičnih tkiv. ReFuel Mule Bar je ena redkih proteinskih ploščic, ki se poleg izbranih organskih sestavin, ponaša tudi z oznako pravične trgovine FairTrade. Na voljo v dveh okusih.

Šifra izdelka:
10014
 
Predvidena dobava:
1 dan
 
Spletna cena:
60,00 €
 
  

Količina:
 
 
 
Dodatni opis:

ReFuel Chocolate Date energijska ploščica

ReFuel Chocolate Date ploščica vsebuje še 20% sirotkinih beljakovin, kar jo uvršča med obroke primerne za obnovo tkiv in regeneracijo telesa po napornem treningu. Strukturo kremne čokolade in hrustljavih riževih kosmičev dopolnijo datlji, okus pa zaokrožijo mandlji in sirup rjavega riža. Zaradi raznolike hranilne sestave je primerna tudi kot zdrav nadomestek obroka, ko smo na poti ali nimamo časa za pripravo hrane. ReFuel Chocolate Date ploščica je slastna alternativa pustim beljakovinskim napitkom.

HRANILNE VREDNOSTI

100g

65 g

Energijska vrednosti (kJ)

1676kJ

1086kJ

Kcal

401

261

Beljakovine

20g

13g

Ogljikovi hidrati

58g

38g

-  od tega sladkor

52g

34g

Maščobe

10g

7g

-  od tega nasičene maščobe

2g

0.7g

Vlaknine

2g

1g

Natrij

0.2g

0.1g


ReFuel Chocolate Banana energijska ploščica

Čokoladna ploščica v kombinaciji z banano predstavlja okusen in hranilen obrok, ki vsebuje večji delež sirotkinih beljakovin in ob dodatku ogljikovih hidratov iz sirupa rjavega riža omogoča hranila in energijo za obnovo tkiv ter regeneracijo telesa po vadbi. Okusu čokolade in banane se pridružijo hrustljavi mandlji, ki s svojo hranilnostjo prispevajo dodaten delež zdravih, nenasičenih maščob. Ploščica je primerna tudi kot nadomestek obroka, ko smo na poti ali v službi in nimamo časa za pripravo hrane.


HRANILNE VREDNOSTI

100g

65 g

Energijska vrednosti (kJ)

1629kJ

1059kJ

Kcal

390g

253g

Beljakovine

21g

14g

Ogljikovi hidrati

56g

36g

-  od tega sladkor

47g

51g

Maščobe

9g

6g

-  od tega nasičene maščobe

1g

0.7g

Vlaknine

2g

1g

Natrij

0.2g

0.1g


Košarica
Ojoj, košarica je prazna
Zagotavljamo
100 % zadovoljstvo

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem primeru nam v 30 dneh od nakupa vrnite izdelek in povrnili vam bomo kupnino.

Podpiramo
Zveza Prijateljev Mladine Slovenija