Programska enota za namakalni sistem Gardena

Programska enota za namakalni sistem Gardena nudi samodejni nadzor namakalnih sistemov in nadzor večjih Sprinkler sistemov ter je zato idealen za uporabo v območjih brez povezave z električno energijo. Sistem nepogrešljiv, ko količina vode ne zadošča za sočasno delovanje celotnega sistema, ki vsebuje več namakalnih linij. Programska enota nadzoruje posamezne zalivalne intervale po posamezni liniji in s tem omogoča optimalno namakanje posameznih površin. Na dan je mogoče izbrati do 6 zalivanj. Zalivalni dnevi in ciklusi se lahko individualno nastavijo. Namakalni čas je nastavljiv od 1 min do 9 ur in 59 min. Za delovanje je potrebna ena 9 V alkalna baterija (ni vključena). To zagotavlja delovanje do enega leta.

Šifra izdelka:
1242-27
 
Predvidena dobava:
2-5 dni
 
Spletna cena:
88,99 €
 
  

Količina:
 
 
 
Dodatni opis:

Število zalivalnih ciklov na dan: 6

Trajanje zalivanja: 0h 1min - 9h 59min

Pogostost zalivanja: zalivalni dnevi so posamično nastavljivi

Napajanje: 1 x 9 V alkalna baterija (ni priložena)

Brezžični nadzor


S programsko enoto je mogoče programiranje Gardena krmilne enote (art. št. 1250-29). Prenos podatkov se lahko enostavno izvede preko povezave, s pritiskom na gumb. Po programiranju je krmilna enota nameščena na Gardena magnetnem ventilu 9 V (art. št. 1251-29), ki nato le-tega nadzoruje na podlagi nastavljenih časov.Košarica
Ojoj, košarica je prazna
Zagotavljamo
100 % zadovoljstvo

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem primeru nam v 30 dneh od nakupa vrnite izdelek in povrnili vam bomo kupnino.

Podpiramo
Zveza Prijateljev Mladine Slovenija