Mulitatab počasitopne tablete 20g Planet Pool 1 kg

Multitab Planet Pool tablete so zelo počasi topne 20 g klorove tablete z algicidom in flokulantom. Tablete so idealne za dezinfekcijo, zatiranje alg, bistrenje in stabilizacijo vode – proti hitri razgradnji klora.

Šifra izdelka:
1357S
 
Predvidena dobava:
1-2 dni
 
Spletna cena:
13,95 €
 
  

Količina:
 
 
 
Dodatni opis:

Z vplivi okolja se v vodo vnašajo nečistoče, klice in bakerije, ki lahko ogrozijo vaše zdravje. Z vnosom klora boste dezinfecirali vodo v vašem bazenu. Pri temperaturi vode nad 20 ºC, se klice in bakterije znatno množijo. Da bi to preprečili, uporabljamo oksidacijska sredstva v obliki stabiliziranih klorovih proizvodov. Ta uničujejo klice in bakterije in tako dezinficirajo vodo v vašem bazenu. Idealna vsebnost klora: 0,6 – 1,0 mg/l.
   

-        Idealna pH-vrednost je 7,0 – 7,4. Idealna vsebnost klora je 0,6-1,0mg/l. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor.

-        Prvo doziranje: dodajte 2 – 3 tablete na 10m3 vode.

-        Dolgoročna dezinfekcija: vsakih 4 – 6 dni dodajte 1 – 2 tableti na 10m3 vode. Položite jo v skimer (peščeni filter) ali bojo za kloriranje. Redno preverjajte vsebnost klora in pH-vrednost.

-        Tableto dajajte le v skimer ali dozirno bojo, nikoli neposredno v bazen, zaradi nevarnosti razbarvanja folije.

-        Vsebina 1kg.


Pred uporabo natančno preberite navodila ter informacije in oznake o proizvodu.

Košarica
Ojoj, košarica je prazna
Zagotavljamo
100 % zadovoljstvo

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem primeru nam v 30 dneh od nakupa vrnite izdelek in povrnili vam bomo kupnino.

Podpiramo
Zveza Prijateljev Mladine Slovenija