Male klorove tablete 20g hitrotopne Planet Pool 1 kg

Male klorove tablete 20g hitrotopne Planet Pool z več kot 50% aktivnega klora, hitrotopne, za vse trdote vode, stabilizirane proti hitri razgradnji klora.

Šifra izdelka:
1336S
 
Predvidena dobava:
1-2 dni
 
Spletna cena:
10,95 €
 
  

Količina:
 
 
 
Dodatni opis:

Z vplivi okolja se v vodo vnašajo nečistoče, klice in bakerije, ki lahko ogrozijo vaše zdravje. Z vnosom klora boste dezinfecirali vodo v vašem bazenu. Pri temperaturi vode nad 20 ºC, se klice in bakterije znatno množijo. Da bi to preprečili, uporabljamo oksidacijska sredstva v obliki stabiliziranih klorovih proizvodov. Ta uničujejo klice in bakterije in tako dezinficirajo vodo v vašem bazenu. Idealna vsebnost klora: 0,6 – 1,0 mg/l.

-        Idealna pH-vrednost je 7,0 – 7,4. Idealna vsebnost klora je 0,6-1,0mg/l. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor.

-        Prvo doziranje: v dozirno bojo za klor dajte 4-5 tablet na 10m3 vode. Tablet ne dajajte v klorinator!

-        Dolgoročna dezinfekcija: vsakih 3-6 dni dodajte 2-3 tablete na 10m3 vode. Klor dodajajte zvečer. Tablete dajte v dozirno bojo, pri napravah s peščenim filtrom tudi  skimer.

-        Tablet nikoli ne dajajte neposredno v bazen, zaradi nevarnosti razbarvanja folije.

-        Vsebina 1kg.


Pred uporabo natančno preberite navodila ter informacije in oznake o proizvodu.

Priporočamo še...
  • pH-Minus granulat Planet Pool znižuje pH vrednost bazenske ...
  • Spletna cena: 17,49 €
 
Košarica
Ojoj, košarica je prazna
Zagotavljamo
100 % zadovoljstvo

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem primeru nam v 30 dneh od nakupa vrnite izdelek in povrnili vam bomo kupnino.

Podpiramo
Zveza Prijateljev Mladine Slovenija